acne-specialist & pedicure

Even voorstellen:


Mijn naam is Ingeborg Stevens. In 2004 heb ik mijn diploma behaald aan de Landstede te Zwolle. Ik heb meer dan 16 jaar ervaring in de

schoonheidsverzorging en verbetering. In 2009 ben ik mijn eigen salon gestart aan huis. 

Augustus 2021 viert Schoonheidssalon Ingeborg haar 12,5 jaar bestaan! 


Omdat ik erg nieuwsgierig ben naar het verbeteren van de huid heb ik de Acne specialisatie gedaan en werk ik met de 2B Bio-peeling en Skin Improvement Extenso om het beste resultaat te krijgen en te behouden zonder naalden of botox. Ook maak ik gebruik van de wetenschap over een gezonde huid van binnenuit. Eqology werkt op celniveau ,voed de huid van binnenuit en bevorderd het behoud gezonde botten en bloedvaten. (voor meer informatie verwijs ik u graag naar pagina Eqology & Webshop)


Hiermee bereik ik dat ik jou het beste kan bieden wat er

in onze bedrijfstak bestaat. Ik doe er dan ook alles aan om op

de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de schoonheid, pedicure en een mooie huid van binnenuit !


Ook wil ik gezichtsverzorging en een gezonde leefstijl vanuit huis stimuleren!

Daarom heb ik een webshop van alle huidverzorging die je van mij gewend bent om het resultaat van de salonbehandeling thuis voort te zetten. En wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van een gezonde leefstijl ? In een vrijblijvend gesprek vertel ik je er alles over !

Vol trots heb ik in 2021 mijn eigen Hydraterend Serum geformuleerd en is verkrijgbaar in de webshop.

0