Huidverbetering & pedicure

Anti Age Collageen

EQ vit K2 D3

gezonde bloedvaten/ sterke botten

Energy booster

Magnesium

Gezonde leefstijl ! Een mooie huid komt van binnenuit ...

EQ pure Arctic Oli Omega- 3 en 9 zorgen voor de juiste balans in onze lichaamscellen!


EQ Anti Age Collageen Premium voed de huid van binnenuit, maakt het lichaam sterk en heeft als capaciteit vocht aan zich te binden waardoor de huid optimaal gehydrateerd blijft !


EQ Vitamine K2 + D3 is ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Heeft jouw huid behoefte aan verbetering en wil je alles weten over gezondheid van binnenuit ? Met een simpele bloedtest kom je er achter waar jouw e.v.t huidproblemen vandaan komen. 


Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen ? In een vrijblijvend gesprek vertel ik je er graag alles over!

Kijk voor meer informatie op: www.StralendenkerngezondmetIngeborg.nl

Een mooie huid komt van binnenuit !

Hier vind je alles over huidverzorging / producten en Gezonde Leefstijl !

Privacy Wetgeving:


Door het gebruiken van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Persoonsgegevens kunnen zowel op actieve als passieve wijze worden verstrekt. Actief verstrekte gegevens zijn de gegevens die u zelf op de website invult of bijvoorbeeld per e-mail naar ons toestuurt. Daarnaast worden er op de website gegevens automatisch opgeslagen, soms zonder dat u zich daarvan bewust bent. In dat geval gaat het om passief verstrekte gegevens. In deze privacy statement vindt u welke passief en actief verstrekte gegevens precies worden verwerkt en voor welke doeleinden.

Afspraak en e-mail:


Op onze website kunt u een afspraak maken. Deze gegevens worden opgeslagen zodat (toekomstige) afspraken aan uw profiel gekoppeld kunnen worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om automatisch voor kortingspunten te sparen en kunnen wij u beter adviseren over behandelingen en producten op basis van reeds gemaakte afspraken.

Google Analyticus:


Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvragen en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Gebruik van cookies:


Op bovengenoemde websites zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Twitter en Google+. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door AddThis.com. Deze code plaatst onder meer een cookie. Leest u de privacyverklaring van Facebook, Twitter en Google+ (die regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Beveiliging van persoonsgegevens:


Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik maakt.


Wijzigingen privacyverklaring:

0